Postituslista

TeekSun postituslistalle voit lähettää postia osoitteeseen teeksu-list (at) list.ayy.fi.

Jos haluat mukaan listalle, niin täytä tietosi tänne.

TeekSun hallitukselle voi lähettää postia: teeksu_hallitus (at) list.ayy.fi.

Jäseneksi

Jäseneksi pääset maksamalla 15 euron jäsenmaksun TeekSun tilille FI60 1309 3000 2024 08 viitteellä 3230.Årsfestsinbjudan // Invitation to Anniversary party

Teekkarisuunnistajat ehti yhdistyksenä saavuttaa setämäisen kypsän neljänkymmenen vuoden iän rajapyykin jo vuosi sitten. Vuosi sitten rajapyykin juhlintaa alustettiin itsenäisyyspäivänä Polisprint-tunnelmissa, vaikka varsinaisia kekkereitä ei maailmantilanteen luoman epävarmuuden vuoksi päästy järjestämään.

Nyt tilanne ei välttämättä vuodentakaisesta ole rauhoittunut, mutta oleellista on että vuosijuhlat tulevat! Tervetuloa juhlistamaan Teekkarisuunnistajien 40 (+1) vuotista taivalta iloiseen pöytäjuhlaan 3.12.2022. Juhla järjestetään Espoossa, Otakaari 20. Varsinainen kutsu ja linkki ilmoittautumiseen alla.

Ilmoittautuminen juhlaan // Anmälan // Registration

PS. Vuosijuhlien jälkeen pikkujoulut toimivat loistavana paluuna arjen pimeyteen!
/kohtaonvujut

TeekSun sprintticuposatapahtuma järjestetään jälleen Otaniemessä maanataina 17.10.2022. Suunistushaasteet ovat lukuisien rakennusprojektien ja Raide-Jokerin vuoksi muuttuneet ja kartta on päivitetty ajantasalle pari viikkoa ennen tapahtumaa.

Maastoon pääsee klo 17:30-19:00 välisenä aikana ja maali sulkeutuu kello 20:00. Tarjolla on kolme rataa, pituuksiltaan 3,4 km, 2,6 km ja 1,8 km. Karttamaksu aikuiset 10 € ja alle 19 v. 5 €. Tarkemmat tiedot https://sprintticup.fi/tapahtumaohjeet/.

Tapahtumapaikka on Aalto-yliopiston kirjaston lähellä (https://goo.gl/maps/9TLrrBgKyY2fJ1Wi9), mutta pysäköintiin suositellaan Otaniemen urheilukentän pysäköintialuetta (https://goo.gl/maps/B8DNGd2GQjAmdag67).

Paikalla on myös Suunnistajan kauppa, mikäli sääolosuhteet ovat suotuisat.

Ilmoittautuminen

Tulokset

Tervetuloa suunnistamaan!

Tulevana tiistaina 14.9. on tarjolla kauden ensimmäiset Teeksu-Cup pisteet sekä ankaraa aivopähkinää suunnistustehtävien merkeissä. Käsillä on syksyn ensimmäinen saunailta, johon odotetaan valtaisaa uusien jäsenien ryntäystä! Ennen saunailtaa kannattaa ottaa haltuun verkkoteorian perusteet suunnistussuorituksensa optimoimiseksi. Lisäselvennystä aiheeseen löytyy saunailtasuunnistuksen ohjeista.

Kiinalainen postimies toivottaa kaikki tervetulleeksi kauden ensimmäiseen saunailtaan!

Saunailta menee osin päällekkäin Otasuunnistuksen kanssa, mutta Otasuunnistajat voivat tulla maistamaan teeksu-tunnelmaa yhdistyksemme rastille! Rastilla on tarjolla tiukkaa mikrosuunnistusta takuusti ruuhkautuvalla radalla.

Suuren talviurheilun juhlan, eli hiihdon maailmanmestaruuskisojen kunniaksi Teekkarisuunnistajien penkkiurheilutoimikunta on laatinut kutkuttavan tulosveikkauksen kisojen tuloksista. Veikkauksessa pyritään nimeämään palkinnoille yltäviä maita, urheilijoita, sekä parhaita suomalaistuloksia. Ensimmäisen kisapäivän (perinteisen sprinttien) jälkeen Janne Niskanen on ottanut pistesaldossa niskalenkin muista.

Pistetilanne ja saldo eri kategorioista ensimmäisen veikkauspäivän jälkeen

Veikkaustuloksia voi myös seurata reaaliajassa täällä:

Veikkaukseen ehtii vielä myös mukaan, vaikka ensimmäiset kisat ovat jo ohi! Linkit ja apua veikkausten täyttöön löytyvät Telegram-viestiryhmästä.

Hiihtomestikset hiihdettiin 18.2.2021 Leppävaarassa. Pakkasta oli -10 astetta ja ladut priimakunnossa.

Tulokset:

Naiset:
1. Isabel 20:57
2. Veera 27:43

Miehet:
Benjamin 29:55
Antti 30:05
Jere 34:00
Lari 35:43
Janne 37:19
Caj 38:15
Juha 41:04
Ville 43:55
Olli 44:42
Ilmari 50:03
Vesa L 52:40
Mikko L kesk

Lähtöviivalla hetki ennen starttia
Voittajan maaliintulo oli niin vauhdikas että kuva sumeni.

Vuosikokous järjestetään tällä kertaa virtuaalisesti Zoomissa vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi.

KOKOUSKUTSU
Teekkarisuunnistajat ry:n vuosikokous 2021
Kokousaika: 25.2.2021 kello 18:30
Kokouspaikka: Etäyhteydellä Zoom-palvelussa.
Linkki kokoukseen: https://aalto.zoom.us/j/4374188579

Teekkarisuunnistajat ry:n vuosikokous järjestetään yllä mainitun mukaisesti. Kokouksessa käsitellään vähintään oheiseen esityslistaan merkityt asiat.

Eemeli Suominen
Teekkarisuunnistajat ry:n puheenjohtaja

KOKOUKSEN ESITYSLISTA

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen järjestäytyminen
  2.1. Puheenjohtajan valinta
  2.2. Sihteerin valinta
  2.3. Pöytäkirjantarkastajien ja varahenkilöiden valinta
  2.4. Ääntenlaskijoiden ja varahenkilöiden valinta
 3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
 4. Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi
 5. Ilmoitusasiat
 6. Hallituksen toimintakertomus vuodelta 2020
 7. Tilinpäätös vuodelta 2020 sekä toiminnantarkastajien lausunto
 8. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen
 9. Toimintasuunnitelma vuodelle 2021
 10. Talousarvio vuodelle 2021
 11. Sääntömuutosehdotukset: Saunamajurin lisääminen hallituksen jäseneksi, kts. Liite1
 12. Muut esille tulevat asiat
 13. Kokouksen päättäminen

Liite1:

Muutetaan sääntöjen kohdat 23 ja 21 muodosta:
21 § Hallitus
Kerhon asioita hoitaa kalenterivuodeksi kerrallaan valittu hallitus.
Hallitukseen kuuluu viisi (5) jäsentä: puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja ja projektipäällikkö.
23 § Hallituksen jäsenet
Hallituksen puheenjohtaja kutsuu koolle hallituksen kokoukset ja johtaa puhetta niissä, huolehtii kerhon kokousten koolle kutsumisesta sekä valvoo että kerhon toiminta on sääntöjen mukaista. Varapuheenjohtaja huolehtii puheenjohtajan tehtävistä tämän ollessa estynyt. Sihteerin tehtävänä on laatia pöytäkirjat kerhon kokouksista ja huolehtia arkisto
sta. Rahastonhoitajan tehtävänä on hoitaa kerhon taloutta ja omaisuutta, valmistella ehdotukset tilinpäätökseksi ja talousarvioksi, sekä pitää kirjaa kerhon jäsenistä. Projektipäällikkö toimii vastuuhenkilönä erilaisten kerhon tarkemmin määrittelemien projektien suunnittelussa ja toteutuksessa.

muotoon:

21 § Hallitus
Kerhon asioita hoitaa kalenterivuodeksi kerrallaan valittu hallitus.
Hallitukseen kuuluu kuusi (6) jäsentä: puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, projektipäällikkö ja saunamajuri.
23 § Hallituksen jäsenet
Hallituksen puheenjohtaja kutsuu koolle hallituksen kokoukset ja johtaa puhetta niissä, huolehtii kerhon kokousten koolle kutsumisesta sekä valvoo, että kerhon toiminta on sääntöjen mukaista. Varapuheenjohtaja huolehtii puheenjohtajan tehtävistä tämän ollessa estynyt. Sihteerin tehtävänä on laatia pöytäkirjat kerhon kokouksista ja huolehtia arkistosta. Rahastonhoitajan tehtävänä on hoitaa kerhon taloutta ja omaisuutta, valmistella ehdotukset tilinpäätökseksi ja talousarvioksi, sekä pitää kirjaa kerhon jäsenistä. Projektipäällikkö toimii vastuuhenkilönä erilaisten kerhon tarkemmin määrittelemien projektien suunnittelussa ja toteutuksessa. Saunamajuri toimii vastuuhenkilönä kerhon säännöllisten illanviettojen järjestelyissä.

Iskuryhmä teekkarisuunnistajia kävi haastateltavana O-Studio podcastissa. Jakso on julkaistu ja siihen pääsee käsiksi muun muassa Soundcloudissa (alla). Etenkin kesän mittaan opiskelupaikan saaneille juttu avannee hyvin toiminnan luonnetta, tervetuloa syksyn toimintaan (Kesäpäivillekin saa ilmoittautua ja tulla mukaan)! Kaikki ei-opiskeleva kansa on ehdottoman tervetullut syksyn suurempiin tapahtumiin, kuten ainakin Polisprintiin (15.9.) ja kenties sisäsuunnistamaan…

Etäsaunan lämpö oli kova ja liikaa osalle osallistuneista

Suomeen levinneestä epidemiatilanteesta huolimatta Teekkarisuunnistajien toiminta jatkuu vahvana. Jokaperjantaiset Jokkeri-kuntopiirit ovat siirtyneet etäyhteyksien avulla järjestettäviksi. Huhtikuun Cup-osakilpailu järjestettiin omatoimisuunnistuksena ja Elfvikin syöverit innoittivat jälleen piirtämään mitä mielikuvituksellisimpia koukeroita gps-käppyröihin. Suorituksia voi fiilistellä jälkikäteen Livelox-palvelussa. Miehissä ylivoimaiseen voittoon juoksi Eemeli Suominen, ja naisissa vierailevana tähtenä Evely Kaasiku.

Perjantaina 24.4. Jokkerin jälkeen ohjelmaa jatkettiin etäsaunaillalla, johon kuului tietovisailua sekä suunnistuksen tulosanalyysi. Tietovisassa vakuuttavalla 10/12 oikealla rivillä suurimman pistepotin haali Seppo (Vili Virkki). Lopuksi hallitseva TeeksuCupin mestari (Juha Rauhala) sekä haastaja (Vili Virkki) ottivat näyttävästi yhteen etäkaljamailin merkeissä, ja viilailivat vuoden Cup pisteitään. Juha suoritti juoksunsa varsin tarkalla 8 minuutin ajalla ja Vili pysäytti kellon ylipitkällä radalla hieman alle kymmenen minuutin lukemiin.