Postituslista

TeekSun postituslistalle voit lähettää postia osoitteeseen teeksu-list (at) list.ayy.fi.

Jos haluat mukaan listalle, niin täytä tietosi tänne.

TeekSun hallitukselle voi lähettää postia: teeksu_hallitus (at) list.ayy.fi.

Jäseneksi

Jäseneksi pääset maksamalla 15 euron jäsenmaksun TeekSun tilille FI60 1309 3000 2024 08 viitteellä 3230.Avatar

Antti Järvenpää

Årsfestsinbjudan // Invitation to Anniversary party

Teekkarisuunnistajat ehti yhdistyksenä saavuttaa setämäisen kypsän neljänkymmenen vuoden iän rajapyykin jo vuosi sitten. Vuosi sitten rajapyykin juhlintaa alustettiin itsenäisyyspäivänä Polisprint-tunnelmissa, vaikka varsinaisia kekkereitä ei maailmantilanteen luoman epävarmuuden vuoksi päästy järjestämään.

Nyt tilanne ei välttämättä vuodentakaisesta ole rauhoittunut, mutta oleellista on että vuosijuhlat tulevat! Tervetuloa juhlistamaan Teekkarisuunnistajien 40 (+1) vuotista taivalta iloiseen pöytäjuhlaan 3.12.2022. Juhla järjestetään Espoossa, Otakaari 20. Varsinainen kutsu ja linkki ilmoittautumiseen alla.

Ilmoittautuminen juhlaan // Anmälan // Registration

PS. Vuosijuhlien jälkeen pikkujoulut toimivat loistavana paluuna arjen pimeyteen!
/kohtaonvujut

Tulevana tiistaina 14.9. on tarjolla kauden ensimmäiset Teeksu-Cup pisteet sekä ankaraa aivopähkinää suunnistustehtävien merkeissä. Käsillä on syksyn ensimmäinen saunailta, johon odotetaan valtaisaa uusien jäsenien ryntäystä! Ennen saunailtaa kannattaa ottaa haltuun verkkoteorian perusteet suunnistussuorituksensa optimoimiseksi. Lisäselvennystä aiheeseen löytyy saunailtasuunnistuksen ohjeista.

Kiinalainen postimies toivottaa kaikki tervetulleeksi kauden ensimmäiseen saunailtaan!

Saunailta menee osin päällekkäin Otasuunnistuksen kanssa, mutta Otasuunnistajat voivat tulla maistamaan teeksu-tunnelmaa yhdistyksemme rastille! Rastilla on tarjolla tiukkaa mikrosuunnistusta takuusti ruuhkautuvalla radalla.

Suuren talviurheilun juhlan, eli hiihdon maailmanmestaruuskisojen kunniaksi Teekkarisuunnistajien penkkiurheilutoimikunta on laatinut kutkuttavan tulosveikkauksen kisojen tuloksista. Veikkauksessa pyritään nimeämään palkinnoille yltäviä maita, urheilijoita, sekä parhaita suomalaistuloksia. Ensimmäisen kisapäivän (perinteisen sprinttien) jälkeen Janne Niskanen on ottanut pistesaldossa niskalenkin muista.

Pistetilanne ja saldo eri kategorioista ensimmäisen veikkauspäivän jälkeen

Veikkaustuloksia voi myös seurata reaaliajassa täällä:

Veikkaukseen ehtii vielä myös mukaan, vaikka ensimmäiset kisat ovat jo ohi! Linkit ja apua veikkausten täyttöön löytyvät Telegram-viestiryhmästä.

Iskuryhmä teekkarisuunnistajia kävi haastateltavana O-Studio podcastissa. Jakso on julkaistu ja siihen pääsee käsiksi muun muassa Soundcloudissa (alla). Etenkin kesän mittaan opiskelupaikan saaneille juttu avannee hyvin toiminnan luonnetta, tervetuloa syksyn toimintaan (Kesäpäivillekin saa ilmoittautua ja tulla mukaan)! Kaikki ei-opiskeleva kansa on ehdottoman tervetullut syksyn suurempiin tapahtumiin, kuten ainakin Polisprintiin (15.9.) ja kenties sisäsuunnistamaan…

Etäsaunan lämpö oli kova ja liikaa osalle osallistuneista

Suomeen levinneestä epidemiatilanteesta huolimatta Teekkarisuunnistajien toiminta jatkuu vahvana. Jokaperjantaiset Jokkeri-kuntopiirit ovat siirtyneet etäyhteyksien avulla järjestettäviksi. Huhtikuun Cup-osakilpailu järjestettiin omatoimisuunnistuksena ja Elfvikin syöverit innoittivat jälleen piirtämään mitä mielikuvituksellisimpia koukeroita gps-käppyröihin. Suorituksia voi fiilistellä jälkikäteen Livelox-palvelussa. Miehissä ylivoimaiseen voittoon juoksi Eemeli Suominen, ja naisissa vierailevana tähtenä Evely Kaasiku.

Perjantaina 24.4. Jokkerin jälkeen ohjelmaa jatkettiin etäsaunaillalla, johon kuului tietovisailua sekä suunnistuksen tulosanalyysi. Tietovisassa vakuuttavalla 10/12 oikealla rivillä suurimman pistepotin haali Seppo (Vili Virkki). Lopuksi hallitseva TeeksuCupin mestari (Juha Rauhala) sekä haastaja (Vili Virkki) ottivat näyttävästi yhteen etäkaljamailin merkeissä, ja viilailivat vuoden Cup pisteitään. Juha suoritti juoksunsa varsin tarkalla 8 minuutin ajalla ja Vili pysäytti kellon ylipitkällä radalla hieman alle kymmenen minuutin lukemiin.