Postituslista

TeekSun postituslistalle voit lähettää postia osoitteeseen teeksu-list (at) list.ayy.fi.

Jos haluat mukaan listalle, niin täytä tietosi tänne.

TeekSun hallitukselle voi lähettää postia: teeksu_hallitus (at) list.ayy.fi.

Jäseneksi

Jäseneksi pääset maksamalla 15 euron jäsenmaksun TeekSun tilille FI60 1309 3000 2024 08 viitteellä 3230.Etäsaunan lämpö oli kova ja liikaa osalle osallistuneista

Suomeen levinneestä epidemiatilanteesta huolimatta Teekkarisuunnistajien toiminta jatkuu vahvana. Jokaperjantaiset Jokkeri-kuntopiirit ovat siirtyneet etäyhteyksien avulla järjestettäviksi. Huhtikuun Cup-osakilpailu järjestettiin omatoimisuunnistuksena ja Elfvikin syöverit innoittivat jälleen piirtämään mitä mielikuvituksellisimpia koukeroita gps-käppyröihin. Suorituksia voi fiilistellä jälkikäteen Livelox-palvelussa. Miehissä ylivoimaiseen voittoon juoksi Eemeli Suominen, ja naisissa vierailevana tähtenä Evely Kaasiku.

Perjantaina 24.4. Jokkerin jälkeen ohjelmaa jatkettiin etäsaunaillalla, johon kuului tietovisailua sekä suunnistuksen tulosanalyysi. Tietovisassa vakuuttavalla 10/12 oikealla rivillä suurimman pistepotin haali Seppo (Vili Virkki). Lopuksi hallitseva TeeksuCupin mestari (Juha Rauhala) sekä haastaja (Vili Virkki) ottivat näyttävästi yhteen etäkaljamailin merkeissä, ja viilailivat vuoden Cup pisteitään. Juha suoritti juoksunsa varsin tarkalla 8 minuutin ajalla ja Vili pysäytti kellon ylipitkällä radalla hieman alle kymmenen minuutin lukemiin.