Postituslista

TeekSun postituslistalle voit lähettää postia osoitteeseen teeksu-list (at) list.ayy.fi.

Jos haluat mukaan listalle, niin täytä tietosi tänne.

TeekSun hallitukselle voi lähettää postia: teeksu_hallitus (at) list.ayy.fi.

Jäseneksi

Jäseneksi pääset maksamalla 15 euron jäsenmaksun TeekSun tilille FI60 1309 3000 2024 08 viitteellä 3230.Iskuryhmä teekkarisuunnistajia kävi haastateltavana O-Studio podcastissa. Jakso on julkaistu ja siihen pääsee käsiksi muun muassa Soundcloudissa (alla). Etenkin kesän mittaan opiskelupaikan saaneille juttu avannee hyvin toiminnan luonnetta, tervetuloa syksyn toimintaan (Kesäpäivillekin saa ilmoittautua ja tulla mukaan)! Kaikki ei-opiskeleva kansa on ehdottoman tervetullut syksyn suurempiin tapahtumiin, kuten ainakin Polisprintiin (15.9.) ja kenties sisäsuunnistamaan…