Postituslista

TeekSun postituslistalle voit lähettää postia osoitteeseen teeksu-list (at) list.ayy.fi.

Jos haluat mukaan listalle, niin täytä tietosi tänne.

TeekSun hallitukselle voi lähettää postia: teeksu_hallitus (at) list.ayy.fi.

Jäseneksi

Jäseneksi pääset maksamalla 15 euron jäsenmaksun TeekSun tilille FI60 1309 3000 2024 08 viitteellä 3230.Tulevana tiistaina 14.9. on tarjolla kauden ensimmäiset Teeksu-Cup pisteet sekä ankaraa aivopähkinää suunnistustehtävien merkeissä. Käsillä on syksyn ensimmäinen saunailta, johon odotetaan valtaisaa uusien jäsenien ryntäystä! Ennen saunailtaa kannattaa ottaa haltuun verkkoteorian perusteet suunnistussuorituksensa optimoimiseksi. Lisäselvennystä aiheeseen löytyy saunailtasuunnistuksen ohjeista.

Kiinalainen postimies toivottaa kaikki tervetulleeksi kauden ensimmäiseen saunailtaan!

Saunailta menee osin päällekkäin Otasuunnistuksen kanssa, mutta Otasuunnistajat voivat tulla maistamaan teeksu-tunnelmaa yhdistyksemme rastille! Rastilla on tarjolla tiukkaa mikrosuunnistusta takuusti ruuhkautuvalla radalla.