Postituslista

TeekSun postituslistalle voit lähettää postia osoitteeseen teeksu-list (at) list.ayy.fi.

Jos haluat mukaan listalle, niin täytä tietosi tänne.

TeekSun hallitukselle voi lähettää postia: teeksu_hallitus (at) list.ayy.fi.

Jäseneksi

Jäseneksi pääset maksamalla 15 euron jäsenmaksun TeekSun tilille FI60 1309 3000 2024 08 viitteellä 3230.Årsfestsinbjudan // Invitation to Anniversary party

Teekkarisuunnistajat ehti yhdistyksenä saavuttaa setämäisen kypsän neljänkymmenen vuoden iän rajapyykin jo vuosi sitten. Vuosi sitten rajapyykin juhlintaa alustettiin itsenäisyyspäivänä Polisprint-tunnelmissa, vaikka varsinaisia kekkereitä ei maailmantilanteen luoman epävarmuuden vuoksi päästy järjestämään.

Nyt tilanne ei välttämättä vuodentakaisesta ole rauhoittunut, mutta oleellista on että vuosijuhlat tulevat! Tervetuloa juhlistamaan Teekkarisuunnistajien 40 (+1) vuotista taivalta iloiseen pöytäjuhlaan 3.12.2022. Juhla järjestetään Espoossa, Otakaari 20. Varsinainen kutsu ja linkki ilmoittautumiseen alla.

Ilmoittautuminen juhlaan // Anmälan // Registration

PS. Vuosijuhlien jälkeen pikkujoulut toimivat loistavana paluuna arjen pimeyteen!
/kohtaonvujut