TeekkariSuunnistajat järjestää Polisprintin 15.9.2020 Otaniemessä yhdessä Espoon Suunnan kanssa.

Polisprint on kaikille avoin kuntosuunnistustapahtuma, jossa ratoja löytyy vasta-alkajista mestareihin. Otaniemen kampus tarjoaa turvallisen ja mielenkiintoisen, mutta myös vauhdikkaan ja haastavan alueen kaupunkisuunnistustapahtumalle. Polisprintti on kaupunkisuunnistustapahtuma, jossa lenkkareita ei tarvitse kastella suossa, vaan ideana on ratkaista suunnistustehtäviä urbaanin Otaniemen sokkeloissa.

Kaipaat sitten vähän erilaista iltalenkkiä tai olet valmistautumassa viikonlopun SM-sprinttikilpailuihin, Polisprint sopii juuri sinulle.

Tapahtumaan ei tarvitse ennakkoilmoittautua vaan riittää, kun saavut paikan päälle. Lähdöt suunnistuksiin tapahtuvat vapaavalintaisesti aikavälillä klo 16.30-18.30. Tarjolla on kaksi sprinttiä, joissa molemmissa on 3 eri ratavaihtoehtoa. Ratavaihtoehdot ovat Elite Long, Elite Short ja Beginners. Tämän lisäksi yhdellä sprintissä on myös tarjolla Teeksu Special rata.

Osallistumismaksut ovat yhdelle radalle 10€ (alle 17v 5€) tai kahdelle radalle 15€ (alle 17v 8€). Maksuvaihtoehdot: käteinen, pankkikortti, Rastilippu, Smartum Liikuntaseteli, Smartum Kulttuuriseteli, SmartumPay-sovellus, Virike-seteli ja Tyky-kuntoseteli.

Karttapalat

Korona-ohje

Tapahtumaohje

Tulokset

Kisakuvia:

Polisprint 2020