Päivä: Tiistai 15.9.2020

Lähdöt: klo 16:30-18:30

Aurinko laskee: 19:47

Radat: Käytössä on 2 täysin eri sprinttialuetta, joissa molemmissa on tarjolla 3-4 ratavaihtoehtoa.

Alue 1matka lyhyintä sallittua reittiä (km)Alue 2matka lyhyintä sallittua reittiä (km)
Elite long3,8Elite long3,3
Elite Short3,3Elite Short2,6
Beginners2,5Beginners1,3
TeekSu Special3,6

Gps-seuranta: Teeksu special radalla on tarjolla gpsseuranta ja liivit halukkaille. Näitä jaetaan nii kauan kuin riittää.

Radoilla voi olla muutama tien ylitys, joissa on noudatettava karttaan suojatien kohdalle merkittyjä ylityspaikkoja sekä varovaisuutta.

Tapahtumassa pätee sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet. Linkistä näkee mitkä nämä ovat. https://www.suunnistusliitto.fi/system/wp-content/uploads/2020/02/Sprintti-kielletyt_ja-vastaavat_sallitus_kohteet.pdf

Kenkäsuositus lenkkari tai nappulapohjainen suunnistuskenkä.

Ilmoittautumiset ja maksut: Paikan päällä: 1 rata 10 euroa (alle 17v 5e), 2 rataa 15 euroa (alle 17v 8e).

Maksuvaihtoehdot: käteinen, pankkikortti, Rastilippu, Smartum Liikuntaseteli, Smartum Kulttuuriseteli, SmartumPay-sovellus, Virike-seteli ja Tyky-kuntoseteli.

Leimaus: Kilpailuissa on käytössä EMIT-leimausjärjestelmä. Tarvittaessa järjestäjältä on saatavissa lainakortteja panttia vastaan.

Kartta: Sprinttisuunnistuskartta, 1:4000/2m, ajantasaistettu 9/2020, Caj Snickars, Mikko Tervakangas. Kartta on vedenkestävää paperia. Järjestäjä ei tarjoa karttamuoveja.

Maasto: Otaniemen kampus- ja yritysalue on yksi Suomen parhaista alueista urbaaniin sprinttisuunnistukseen, sillä maasto tarjoaa kovavauhtista etenemistä ja kinkkisiä reitinvalintatehtäviä ilman turhaa kikkailua.

Kilpailukeskus: Tietotie 1, 02150 Espoo. Autolla saapuessa varokaa jo startanneita juoksijoita. Opastus tapahtumakeskukseen on lähellä olevasta metro-asemasta.

Pysäköinti: Tapahtumassa ei ole virallista pysäköintä. Auton voi jättää sallituille paikoille ympäri Otaniemeä. Tapahtumakeskus sijaitsee 50m Otaniemen tietotien metroaseman sisäänkäynnistä. Suosittelemme että käytätte julkisia mahdolisuuksien mukaisesti.

Tapahtuman Korona-ohje löytyy tapahtuman pääsivulta.

Tervetuloa sprinttaamaan syksyiseen Otaniemeen!
-Teekkarisuunnistajat ry ja Espoon Suunta

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/683186905532280/

—————————————————————————————